Park lights on one side (front & rear) not working

Discussion in 'I.C.E & Electrical' started by craig, Jun 19, 2017.

  1. craig

    craig Leaving Skid Marks

    Joined:
    Mar 24, 2013
    Messages:
    117
    Likes Received:
    16
    Location:
    New Zealand
    First Name:
    Craig
    Drive:
    1998 Legnum Super VR-4, Silver (project)
    1997 Galant VR-4, soon to be manual
    2004 Toyota Funcargo, Silver (daily)
    Hey chaps,

    Got my car back after it was crashed and the headlight was destroyed (along with the panels around the battery and the radiator support). I had to replace a few of the plugs for the lights on the passenger side including the park light. The right hand side park light works fine, and strangely the rear left park light also doesn't work. I don't remember it not working and it passed a WOF a few months ago.

    Has anybody had issues with only one side of the park lights not working? Is each side fused or relayed separately or could a short somewhere affect both front and rear for one side? I've tried a few bulbs in both the front and rear and the fuses look okay.

    Cheers,
    Craig
     
  2. Nitephyre

    Nitephyre Flaccid Member Lifetime Member

    Joined:
    May 10, 2009
    Messages:
    2,380
    Likes Received:
    161
    Location:
    ormeau@gc.qld.au
    First Name:
    Matt :)
    Drive:
    1963 Toyota Lite-Stout & 2002 Mitsubishi Legnum VR-4 Type-S
    Probably a short or bung wire somewhere... I'm pretty sure they're all fused together.
     

Share This Page